dimecres, 17 de juny del 2015

Dia de la música de 4t a 6é

Hui hem celebrat el dia de la música els alumnes d'Educació Primària.

A la primera part del matí els alumnes de 4t a 6é hem estat a classe junt als nostres tutors per tal de treballar i fer jocs que havia preparat la mestra de música.

Cap a les 10:30 hem baixat al saló d'actes i hem pogut gaudir d'una representació teatral que han fet els companys de 5é de primària. Ha estat molt divertida i molt ben interpretada i dirigida.

Després del pati hem entrat altra vegada al saló d'actes per tal de gaudir del concert que ens han oferit Quartega's Brass, un quartet de la família de vent metall format per el pare Ricardo, que toca la trompeta i els seus tres fills a la tuba, trombó i trompeta. Ens han interpretat música de cinema, clàssica, pass-dobles i tot el que han volgut. Hem gaudit molt d'ells i en ells.

Ací teniu un xicotet avanç...

Hem continuat el matí fent per cursos un ball que hem treballat en Educació Física en la senyo Esther, que ens han ixit de categoria.

A més ens han donat els premis de les agendes, als xiquets Andrea de 4t, Núria de 5é i Eugeni de 6é. Enhorabona a tots ells també!

Ja finalitzat les audicions i balls hem pasat per el photocall que havia preparat Ana la mestra de música i ens hem pogut fer una foto divertida, fins i tot Quartega's Brass s'han fet la foto!

Des d'ací aprofite per donar l'ENHORABONA i les GRÀCIES a tots aquells que heu participat d'una forma o altra, tocant els instruments, portant els instruments dels vostres fills, a Quartega's Brass, per fer esta meravella d'actuació per a tots nosaltres. Heu fet que aquest dia de la música haja sigut perfecte!


Al llarg de la setmana posarem les fotos i vídeos de les classes per tal que pugueu vore-les.
Demà més!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada