dimecres, 17 de juny del 2015

Dia de la música de 1r a 3r

Aquest matí hem celebrat el dia de la música els alumnes de l'etapa d'educació Primària.

A la primera part del matí els alumnes de 1r, 2n i 3r hem començant amb una cançó per donar gràcies per el dia que tenim i per tindre l'oportunitat d'estar en l'escola i gaudir d'aquest dia. A més hem aprofitat per donar gràcies a Déu que Victor ja ha vingut al món, fill de Isabel i Santiago, la mestra titular de música del col·legi.
Enhorabona Isabel i família!

Hem pogut gaudir de vore, tocar i escoltar els instruments que toquen alguns dels alumnes de l'escola de l'etapa de primària, de 1r fins a 6é, instruments com el violí, viola, violoncel, fagot, clarinet, piano i bombardí. Han interpretat tots ells, xicotets fragments d'estudi o cançons populars per tal de presentar els instruments als companys i tocar per a ells.
Hem continuat el matí fent per cursos un ball que hem treballat en educació física en la senyo Esther, que ens han ixit de categoria.

A més ens han donat els premis de les agendes, als xiquets Carla B de 1r, Román de 2n i Alba L de 3r. Enhorabona a tots ells també!

Ja finalitzat les audicions i balls hem pasat per el photocall que havia preparat Ana la mestra de música i ens hem pogut fer una foto divertida. Fins i tot el nostre titular Don José Luís s'ha animat a fer-se la foto en les mestres Esther i Ana d'educació física i música.

Després del pati hem continuat treballant unes fitxes de música, encreuats, pintar instruments i unir el camí del nom en el seu instrument.

Des d'ací aprofite per donar l'ENHORABONA i les GRÀCIES a tots aquells que heu participat d'una forma o altra, tocant els instruments, portant els instruments dels vostres fills, fent participar als xiquets en les activitats o simplement escoltant i participant activament en el dia de la música. Heu fet que aquest dia dec la música haja sigut perfecte!

Al llarg de la setmana posaré les fotos de les classes per tal que pugueu vore-les.

Demà més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada