dijous, 25 de febrer del 2016

Estils de balls i expressió corporal

Els alumnes de 5é hem estat parlant què és la dansa, com ens hem de moure, quins estils de dansa hi ha i fins i tot quins moviments tenen aquests tipus de balls. A més, sempre tenint el compte la pulsació i el ritme, cosa que hem de fer en silenci per poder escoltar-ho. 
A més hem treballat les figures musicals, la seua durada i hem fet un joc per emplenar compassos entre tots els de la classe.
Mireu què volen aprendre els xiquets i xiquetes de 5é, hip-hop, break dance, salsa, reggaeton, ball acroàtic... vorem que podem fer per a la propera classe.


A la classe de 6é hem treballat les escultures, els moviments, els gestos, la importància de saber expressar amb els gestos una música.
Una vegada escoltada una música hem pensat una figura, aquella que poguera identificar allò que ens transmetia a nosaltres la música que hem escoltat i hem fet entre els membres dels grups, una xicoteta escultura.



També hem treballat les alteracions musicals, quines son, com es diuen, com són, com afecten al so de la nota que les acompanya... I a més hem treballat els compositors del barroc.

La propera setmana més!
Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada